Samugam Trust streeft naar een verbetering van de gelijkheid tussen man en vrouw doorheen alle programma’s. Dit met als doel een betere deelname aan het economische, sociale en politieke terrein.

De financiële bronnen van de Ngo komen van donaties in geld en goederen. Verschillende donateurs, particulieren en lokale organisaties helpen Samugam Trust om middelen te verzamelen.

Ook Samugam Belgium vzw is een belangrijke pion in het verzamelen van donaties. Wij proberen via allerhande activiteiten geld in te zamelen en mensen te sensibiliseren.

WAT IS SAMUGAM?

Samugam Trust werd opgestart in 1991 als niet-gouvernementele organisatie. De organisatie is vooral bezig met plattelandsontwikkeling en verbetering van de levenssituatie van bevolking ongeacht kaste of gezondheidstoestand.

 

De organisatie is actief op het platteland in Zuid-India waar ze met allerhande kwetsbare groepen werken. Verschillende thema’s komen aan bod: gezondheidszorg (medische voorzieningen), gender gelijkheid, onderwijs, en de zorg voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en Personen met een Handicap.

 

 

© 2020  SAMUGAM Belgium vzw

Samugam is mede mogelijk dankzij de steun van

Noord Zuid Raad Izegem en de provincie West-Vlaanderen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now